Met gedrevenheid en een breed aanbod van diensten zet Click & Find zich in voor het online succes van al haar klanten.

Internetmarketing

Click & Find biedt verscheidene diensten aan die allemaal gerelateerd zijn aan het internet. Onder de noemer "Internetmarketing" bieden wij de volgende diensten aan:

Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing bestaat uit twee specialisaties namelijk zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverenteren. Het verschil tussen deze twee is dat zoekmachine optimalisatie grotendeels plaatsvindt op uw eigen website en zoekmachine adverteren vindt plaats bij zoekmachines zoals Google.

Zoekmachine optimalisatie / Search Engine Optimization (SEO)

Gevonden worden op internet is misschien wel de belangrijkste schakel om uw product of dienst aan de man te brengen. Hoe zorgt u ervoor dat uw website zo is ingericht dat uw klant u ook daadwerkelijk vindt. Hoe kunt u uw klant bereiken met uw commerciële aanbiedingen of aantrekkelijke teksten? Click & Find werkt, als specialist op het gebied van zoekmachine-optimalisatie, met een scherpe blik aan uw vindbaarheid. Op deze manier kunt u door middel van Click & Find, die een adviserende, uitvoerende en/of kennis overdragende rol heeft, aan maximaal online rendement komen.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie (SEO)? Lees verder

Zoekmachine adverteren / Search Engine Advertising (SEA)

Hoe zorgt u ervoor dat u ondanks sterke concurrentie zich toch onderscheidt van uw concurrenten? Hoe kunt u ervoor zorgen dat u uw juiste doelgroep bereikt? Click & Find bewerkstelligt dat u door zoekmachine adverteren een breed bereik heeft bij uw doelgroep, onder andere door gerichte en relevante advertenties.

Meer weten over zoekmachine adverteren (SEA)? Lees verder

Social media marketing

Social media marketing is erg populair en grijpt razend snel om zich heen. U hoeft uw TV maar aan te zetten en u zult zien dat grote merken als Nike, Adidas, Coca Cola, etc. in hun reclames verwijzen naar hun Facebook pagina. Echter is deze vorm van marketing ook voor de starter of MKBer interessant en niet enkel weggelegd voor de multinationals. Er zijn veel voordelen te benoemen waarom een Facebook pagina interessant kan zijn voor uw marketing mix. U kunt denken aan online presence, dicht tegen uw doelgroep aan kunnen kruipen. U kunt uw doelgroep makkelijk bereiken op een plek waar deze veel tijd doorbrengt. Daarnaast vergroot u uw bereikbaarheid voor potentiële klanten en kunt u ambassadeurs maken voor uw merk of product. Want niets is zo goed als een klant die uw bedrijf aanprijst.

Meer weten over Social Media Marketing? Lees verder

Website ontwikkeling & hosting

Heeft u nog geen website of wilt u uw bestaande website verbeteren? Ook dan kan Click & Find u verder helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van nieuwe websites of het verbeteren van bestaande sites. Wij maken enkel gebruiken van moderne technieken en volgen de ontwikkelingen op de voet. Ook de hosting van uw website en het vastleggen van een domeinnaam kan door ons worden verzorgt.

Meer weten over Website ontwikkeling & hosting? Lees verder

Copywriting

Het schrijven van teksten voor uw website kan een tijdrovende klus zijn. De inhoud van uw website is tevens het fundament van zoekmachinemarketing. Om iets te optimaliseren of adverteren wat niet of nauwelijks beschreven staat is een grote belemmering van uw online succes / sales. Het is daarom essentieel dat de inhoud van uw website zo volledig en correct mogelijk is. Om u te ondersteunen kunt u samen met ons werken aan de inhoud van uw website. Wij denken dan mee aan de commerciele kant van uw verhaal en leggen direct een goede basis voor zoekmachine marketing. Door middel van copywriting zorgt u ervoor dat uw website de juiste boodschap overbrengt.

Meer weten over Copywriting? Lees verder

Bent u nu al enthousiast en wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn?
Neem dan contact met ons op
.