Met gedrevenheid en een breed aanbod van diensten zet Click & Find zich in voor het online succes van al haar klanten.

SEO Copywriting

Hoe kunt u meer rendement halen met het gebruik van klantgerichte en commerciële teksten? Hoe zorgt u ervoor dat uw producten of diensten goed vertaald worden met de inhoud van uw website? Hoe bent u vindbaar waarop uw klanten zoeken? Click & Find versterkt uw website door middel van SEO Copywritng door zich te richten op onderwerpen waarop u klant zoekt.

Met SEO Copywriting bent u optimaal vindbaar en is uw website vanuit commercieel oogpunt attractief.

Click & Find hanteert een solide en gestructureerde strategie als het gaat om zoekmachine-optimalisatie, SEO Copywriting draagt daar om een belangrijke manier aan bij. De gestructureerde strategie van Click & Find vangt aan met een gerichte optimalisatie van uw website. Om uw teksten te optimaliseren wordt vervolgens van SEO Copywriting gebruik gemaakt.

Waar veel van onze concurrenten vooral gericht zijn op louter een optimale vindbaarheid, richt Click & Find zich ook sterk op een goede opbouw en commerciële boodschap van uw teksten. Wij bieden daardoor de ideale mix tussen vindbaarheid en rendement.

Hoe verloopt het proces van SEO Copywritng?

Als eerste begint SEO Copywritng met een zoekwoordenonderzoek, hierbij wordt gericht gekeken naar uw aanbod en doelstelling. Tijdens dit zoekwoordenonderzoek kijkt Click & Find naar de zoekwoorden die gebruikt worden en populair zijn bij uw klanten en prospects. Samen met u zet Click & Find een route uit om hier zo adequaat mogelijk op in te springen.

SEO Copywriting is altijd te gebruiken om uw website te optimaliseren. Click & Find schrijft nieuwe teksten of past uw huidige teksten aan. Wij kijken samen met u hoe wij bij uw bestaande teksten uw eigen emotie kunnen laten bestaan en toch commercieel aantrekkelijk is voor uw klanten of prospecten en goed vindbaar is. Nieuwe teksten worden geschreven door een ervaren, commerciële en taalkundig sterke copywriter.