Met gedrevenheid en een breed aanbod van diensten zet Click & Find zich in voor het online succes van al haar klanten.

Website ontwikkeling & hosting

Click & Find biedt maatwerk websites aan die verschillen in ontwerp, techniek en complexiteit.
Ondanks dat elke website uniek is (of hoort te zijn) kunnen je in de basis een onderscheid maken tussen 3 categorieën.

  1. Statische / HTML Website, dit is een website die volledig geschreven is in HTML, waarbij er geen gebruik gemaakt wordt van een database. Dit betekent dat alle content / inhoud van de website opgeslagen worden in de bronbestanden van de website zelf. Het gevolg hiervan is dat de eigenaar van de website zijn website alleen zelf kan beheren als hij kennis heeft van HTML en er geen moeite mee heeft om de bronbestanden van zijn website aan te passen. Het risico hierbij is dat bij een fout in een bestand de website niet meer correct getoond wordt en de eigenaar de ontwikkelaar moet inschakelen om het probleem op te lossen. Het voordeel is de lagere ontwikkelkosten. Deze optie is goed geschikt voor kleine websites die zelden te hoeven worden bijgewerkt.

  2. Content Management Systeem (CMS), dit is een website die communiceert met een database en geschreven wordt in een programmeertaal die de HTML voor de website genereert. De eigenaar van de website kan zijn website zelf makkelijk beheren omdat alle content in een database wordt opgeslagen en de webserver de html bouwt. Hierbij heeft de eigenaar geen kennis nodig van webtalen. Het voordeel is het eenvoudige beheer van de website. Deze optie is goed geschikt voor bedrijven die actief met hun website bezig willen zijn.

  3. Webshop / E-commerce, dit is een website gericht op het verkopen van producten of diensten. Eigenlijk is het een CMS welke volledig ingericht is om artikelen te beheren en verkopen te administreren. Bij een webshop speelt beveiliging een belangrijke rol omdat de eigenaar te maken krijgt met persoonlijke en financiële gegevens van de gebruiker. Ook betalingssystemen zijn essentieel voor een webshop en ook hierbij speelt beveiliging een cruciale rol. Een webshop opzetten gaat gepaard met extra ontwikkeltijd


Heeft u nog geen website of wilt u uw bestaande website verbeteren? Ook dan kan Click & Find u verder helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van nieuwe websites of het verbeteren van bestaande sites. We maken enkel gebruiken van moderne technieken en volgen de ontwikkelingen op de voet. Ook de hosting van uw website en het vastleggen van een domeinnaam kan door ons worden verzorgt.

Wij bieden de mogelijkheid om voor een vooraf afgesproken bedrag uw website te ontwikkelingen of juist geen ontwikkelkosten maar enkel een vast bedrag per maand. Op deze manier heeft u geen (hoge) kosten vooraf en kunt u maandelijks rekenen op de service van Click & Find. Veel van onze klanten geven hier de voorkeur aan zodat er maandelijks wat gebeurt aan hun website waardoor deze goed onderhouden wordt en de klant maandelijks op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen rondom hun website. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!