Met gedrevenheid en een breed aanbod van diensten zet Click & Find zich in voor het online succes van al haar klanten.

Lancering website Aixam Twente

27 december 2011 12:15

Click & Find heeft zojuist de nieuwe website van Aixam Twente gelanceerd.

logo-aixamDe laatste jaren wordt de brommobiel beschouwd als een motorvoertuig dat volwaardig deelneemt aan het verkeer. Het uiterlijk van deze 45 km auto is steeds meer gaan lijken op dat van een ‘echte’ auto.

Brommobielen hebben een belangrijke sociale rol in de huidige maatschappij. Mensen die om wat voor reden dan ook geen autorijbewijs hebben, kunnen zich met dit voertuig onafhankelijk en zelfstandig verplaatsen. Bovendien zijn er ouderen die op een gegeven moment overstappen van de auto naar de brommobiel omdat ze de snelheid van 45 km per uur voldoende vinden.

Hiernaast is de brommobiel geschikt als ‘boodschappenauto’ omdat ze zuinig is en het milieu een stuk minder belast. Aixam maakt voertuigen met de grootste kofferruimte en met de laagste CO2-uitstoot. Met een gemiddeld verbruik van slechts 1 op 30 is de Aixam erg zuinig.

Voor het rijden in een brommobiel ben je geen wegenbelasting verschuldigd.

Dus brommobielen zijn ook zeer geschikt voor steden waar de maximumsnelheid vaak beperkt is en waar je moeilijk kunt parkeren. In de dorpen zijn deze voertuigen een uitkomst door afname van de openbaar vervoersmogelijkheden.

De website is te vinden in ons portfolio en op www.aixamtwente.nl