Click & Find weet hoe u optimaal kunt profiteren van o.a. Google en Facebook.

Over ons

Sinds 2010 is Click & Find actief als een jong en dynamisch bedrijf die zich richt op een steeds populairder wordende manier van sales en marketing namelijk, Internetmarketing. Internetmarketing heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een platform waarmee, voor met name bedrijven, het maximale rendement behaald kan worden voor wat betreft de aangeboden producten en/of diensten. Internet is hèt medium van deze tijd. Facebook, Twitter, Hyves en vele vormen van social media worden steeds belangrijker voor de mens. Vele mensen nemen dagelijks een kijkje op sites van diverse social media. Hier ligt, in onze visie, een heel nieuw scala aan kansen om uw product of dienst aan te prijzen bij uw (soms nieuwe) doelgroep. Als u kijkt naar de meeste reclame op televisie zult u zien dat de grote namen meer en meer verwijzen naar hun facebook pagina i.p.v. hun eigen website. Click & Find heeft de filosofie om de bereikbaarheid tussen consument en bedrijf te versterken door middel van de hedendaagse communicatie.

Een bedrijf als Google is essentieel in de hedendaagse vindbaarheid op het internet. Veel bedrijven weten echter niet of niet goed dat er een wezenlijk belang zit in het vindbaar zijn op Google. Gemiddeld 95%(!) van de Nederlanders maakt intensief gebruik van Google als zoekmachine. Google is dus onmisbaar voor u als ondernemer om veel mensen te bereiken.

Click & Find weet hoe u optimaal kunt profiteren van Google, Facebook en andere social media.

Binnen ons bedrijf bestaat er een gezonde mix van kennis en kunde over zowel commercie als hedendaagse communicatiemiddelen, met internetmarketing als specialicatie. Wij willen u ondersteunen bij uw kansen om middels het internet een nieuwe doelgroep aan te spreken of om gewoonweg meer leads te generen. Hoe wij dit precies aanpakken kunt u verder op onze website vinden.

Wij horen graag van u!

Vriendelijk groetend,

Click & Find Internetmarketing.