Aixam Twente

logo-aixam

Aixam Twente heeft haar website laten ontwikkelen door Click & Find. Het ontwerp is gemaakt door Diverso Reclame, Diverso heeft Click & Find naar voren geschoven als ontwikkelaar. De website is uitgerust met de nodige technisch snufjes om de bezoeker te overtuigen van Aixam.

Klant Aixam Twente
Type Webontwikkeling
Opdracht De opdracht kwam vanuit Diverso Reclame om voor een klant van hun een website te onwikkeling die wat extra expertise vereiste. De klant, Aixam Twente, wilde graag een innoverende website om de verkoop van de brommobielen te stimuleren. Een van de vereisten is een 3D configurator waarbij de bezoeker door alle modellen, kleuren en typen heen kon klikken en de camera om de auto kon roteren.
Resultaat Click & Find heeft de website gebouwd volgens de wensen van Aixam Twente. Er is gekozen voor een Content Management Systeem waarbij de klant zelf de website eenvoudig kan beheren. Om de bestaande en gebruikte modellen volledig tot hun recht te laten is een fraaie slideshow ontwikkeld die op de homepage alle modellen 1 voor 1 presenteert aan de bezoeker. Wanneer een bezoeker doorklikt op een model dan krijgt hij uitleg te zien van dat model waarbij elke afbeelding middels een zogeheten Lightbox in volle grootte aan de bezoeker wordt gepresenteerd. Op de modellen pagina kan de bezoeker ook in 3D een kijkje nemen naar het model en de bijbehorende kleuren en types. Door de auto te roteren kan de bezoeker vanuit verschillende hoeken naar de auto kijken. Naast de nieuwe modellen moesten de gebruikte modellen ook op een gelikte wijze gepresenteerd worden. Hiervoor heeft Click & Find een modulaire slideshow ontwikkeld die uitleg geeft over het gebruikte model, ook worden de bijbehorende foto's op fraaie wijze prestenteerd.
Link Aixam Twente