HTM Nederland

htm-portfolio3

HTM Nederland heeft haar website laten ontwikkelen door Click & Find. Zowel het ontwerp als de realisatie is door ons opgepakt en tijdens het ontwikkelen is er veel aandacht besteed aan zoekmachine optimalisatie. Er wordt nu gestart met zoekmachine marketing om het verkeer naar de site te stimuleren.

Klant High Tech Maintenance Nederland B.V.
Type Webontwikkeling en Zoekmachine optimalisatie.
Opdracht De opdracht, om een website te ontwikkelen die door HTM makkelijk te onderhouden is,  hebben we met plezier geaccepteerd. Ze hadden al ervaring met een Content Management Systeem (CMS) en Click & Find heeft dat CMS gekozen waar HTM al ervaring mee heeft. Ook wil HTM graag weten hoe het zit met hun bezoekers aantallen en welke pagina's goed scoren binnen hun website. Een belangrijk focus punt is het storings nummer welke door HTM in het leven is geroepen.
Resultaat Click & Find heeft de website gebouwd volgens de wensen van HTM.  Ze hadden al ervaring met een specifiek CMS en wilden deze graag blijven gebruiken. Met was aanpassingen van Click & Find was deze nog gemakkelijker door hen zelf te beheren en uit te breiden. Om te zorgen dat het storingsnummer van HTM prominent aanwezig is, is deze in elke hoofdafbeelding geplaatst. Op deze manier maakt het niet uit waar de bezoeker zich bevindt in de website, het storings nummer is altijd zichtbaar boven in het scherm. Het telefoonnummer moet nieuwe klanten werven en bestaande klanten een extra service level geven.

Tot slot willen ze bij HTM graag inzicht in hun bezoekers en welke pagina's van de site goed en minder goed bezocht worden. Click & Find houdt HTM maandelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom hun website. Ook geeft Click & Find inzicht in het klik gedrag van de bezoekers. Hoe lang blijft de bezoeker op een pagina en welke pagina bezoekt hij vervolgens. Met dit voorschrijdend inzicht wordt er structureel gewerkt aan de continue verbetering van de website.

Link HTM Nederland