Gemeente Wierden

logo-mijnstationsplein

Gemeente Wierden heeft de website voor het project "Mijn Stationsplein" laten ontwikkelen door Click & Find. Het ontwerp is gemaakt door Topic, Topic heeft Click & Find naar voren geschoven als ontwikkelaar.

Klant Gemeente Wierden
Type Webontwikkeling & hosting, Social Media Marketing
Opdracht Voor mijn stationsplein moet een website ontwikkeld worden waar burgerparticipatie hoog in het vaandel staat. Via social media en direct op de website moeten bezoekers de mogelijkheid hebben om hun mening te delen. Het doel is om mensen continue op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Mensen moeten via de website hun stem uit kunnen brengen op het plan van hun keuze. Projectontwikkelaars kunnen via de website hun plannen verdedigen en mensen overtuigen van hun plan.
Resultaat Click & Find heeft de website ontwikkeld volgens de richtlijnen van de gemeente. De website bevind zich nu in de eerste fase waarin 3 projectontwikkelaars hun plannen presenteren en de bezoekers hun feedback en ideeën kunnen delen. YouTube, Twitter en Facebook zijn op een veeltal plaatsen verwerkt in de website om de bezoeker enthousiast te maken voor de plannen en gestimuleerd om hun mening te delen. Via deze media kunnen de bezoekers participeren met de gemeente en de projectonwikkelaars om samen vorm te geven aan het nieuwe stationsplein. Uiteindelijk kunnen inwoners van Wierden stemmen op hun favoriete plan, het totaal aantal stemmen wordt op de homepage getoond en o.b.v. het aantal stemmen wordt een thermometer gevuld. Bij de plannen kunnen bezoekers hun mening geven rechtstreeks op de website zelf waardoor de meningen van bezoekers deel worden van het plan.
Link Mijn stationsplein