Officiële Alexandra Alphenaar Fanclub

Alexandra Alphenaar

De Officiële Alexandra Alphenaar Fanclub heeft haar website laten vormgeven en ontwikkelen door Click & Find. De website is uitgerust met de nodige functionaliteiten om een echte community te bouwen rondom de website. Centraal staat hierin het forum en de mogelijkheid om vrienden te beheren via de website.

Klant Officiële Alexandra Alphenaar Fanclub
Type Webontwikkeling en vormgeving
Opdracht De vraag vanuit de fanclub is om een website te hebben waar de fans samen kunnen komen om ervaring en verhalen te delen. Het forum is het centrale deel waar iedereen samenkomt, verder moeten er prijsvragen beschikbaar gesteld worden en moeten gebruikers content met elkaar kunnen delen.
Resultaat Click & Find heeft de website gebouwd waarin Alexandra Alphenaar en de fans centraal staan. Er is gekozen voor een Content Management Systeem welke uitgebreid is met een forum en extra community building features zoals een buddy / vriendschappen systeem en een karma systeem waarin gebruikers elkaar een waardering kunnen geven. De beheerders van de fanclub kunnen ook eenvoudig nieuws, foto's en youtube filmpjes toevoegen aan de website om zo de fans op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes.
Link Alexandra Alphenaar fansite