sintdenoork - kopie

Sint de noork heeft een nieuw websysteem en boekingsysteem gekregen door sponsoring van Click & Find. Ook het onderhoud en de verdere ontwikkeling van de website wordt door ons gesponsord en gerealiseerd.

Klant Sint de Noork
Type Webontwikkeling, Sponsering
Opdracht De oude website opnieuw bouwen en een nieuw boekingsysteem ontwikkelingen. Het nieuwe systeem moest voor de bezoekers en het bestuur goed te gebruiken zijn.
Resultaat Click & Find heeft de website omgebouwd naar een Content Management Systeem (CMS). Hierdoor heeft de vereniging zelf meer controle over hun website en de content. Ook is er hard gewerkt aan een ledengedeelte waar belangrijke documenten met alle leden gedeeld kunnen worden. Het nieuwe boekingsysteem is ook een succes geworden. Bezoekers kunnen nu heel simpel en overzichtelijk een keuze maken om een sinterklaasbezoek te boeken. Het bestuur hoeft zich tergelijkertijd niet meer druk te maken om overboekingen. Want zodra een bepaalde tijdstip het maximaal aantal boeking bereikt heeft wordt deze door het systeem automatisch geblokkeerd. Op het moment van schrijven wordt er gewerkt aan een boekingsysteem voor scholen, verenigingen en bedrijven. Dit zal wederom werk uit handen van het bestuur nemen.